ALICANTE (Spanje)

Deze prachtige villa wordt volledig bemeubeld verkocht !

.over dit pand

prijs
299 000 €
grondoppervlakte
1436 m²
Bewoonbare oppervlakte
297 m²
aantal slaapkamers
5
aantal badkamers
3

Deze prachtige, uiterst verzorgde ruime villa in Alicante (Costa Blanca) werd opgetrokken in 2009 en is idyllisch gelegen tussen de bergen vlakbij de dorpen ‘Hondon de las Nieves’ en ‘Frailes’. Bovendien wordt deze parel volledig bemeubeld verkocht !

De eigendom is gelegen in een urbanisatie van 450 entiteiten. De bereikbaarheid van winkels, openbaar vervoer en toerisme bevinden zich slechts op enkele kilometers. De bereikbaarheid is optimaal, de luchthaven van Alicante bevindt zich op 38km en is een half uur rijden met de wagen.
 
De exclusieve villa is uitgerust met airconditioning, het zwembad (5m op 10m) is voorzien van een warmtepomp en de tuin is aangelegd met kunstgras. Deze woning is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar volledige privacy en rust in een zonovergoten gebied. Het terrein van 1.436m² is volledig ommuurd, wat inkijk van buren onmogelijk maakt. Verder beschikt de woning rondom over verschillende aangename zonneterrassen. Door de ideale oriëntatie van de villa kan u de volledige dag genieten van maximale lichtinval en een prachtig uitzicht over de bergen en het bos.
 
De woning is ingedeeld in 3 verschillende wooneenheden, die elk toegankelijk zijn via een privatieve inkom. Hierdoor is deze villa geschikt voor 12 personen of 3 gezinnen.
De 1ste woonentiteit bevindt zich op het gelijkvloers en is voorzien van 2 slaapkamers met dressings en badkamer.
De 2de woonentiteit bevindt zich op de tussenverdieping. De indeling is als volgt: lichtrijke woon- en eetkamer met open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer en zonneterras met prachtig uitzicht.
De 3de woonentiteit bevindt zich op de 1ste verdieping. De indeling is als volgt: inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, lichtrijke woon- en eetkamer met pelletkachel, volledige ingerichte open keuken voorzien van kwaliteitsvolle toestellen, ruime master bedroom met dressing, luxueuze badkamer en een aangenaam overdekt zonneterras.
 
Verder is deze eigendom voorzien van vloerverwarming en zijn de ramen, deuren en rolluiken vervaardigt uit aluminium.
De villa is toegankelijk via een eigen oprijlaan met toegang naar de garage en 2 extra parkeerplaatsen. Aansluitend aan de garage bevindt zich de wasplaats (met 2 wasmachines, droogkast, Amerikaanse frigo met diepvries,…).
 
De maandelijkse onderhoudskosten bedragen slechts circa 400 euro per maand. Hierin zijn alle kosten inbegrepen: TV (TV-Vlaanderen), internet, telefoon, elektriciteit, water, pellets, belastingen, taksen en het onderhoud van het zwembad.
JE WIL GRAAG BIJKOMENDE INFO?
.laat je telefoon of vraag na