MAROKKO (Cabo negro/Téouan)

Mooi appartement op loopafstand van het strand met een prachtig zicht over de Middellandse zee en Téouan.Gelegen in een gesloten en bewaakte residentie.

.about this project

Prijs
140 000 euro
Locatie
Cabo Negro - Bella Vista Residence

Mooi appartement op loopafstand van het strand. Vanaf het dakterras heeft het appartement een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse zee en Tétouan en ligt ook dichtbij M’diq, Fnideq en Ceuta.
Het is een gesloten en bewaakte residentie met een uitstekend goed functionerende VVE en goed onderhouden complex met meer dan 12 zwembaden waarvan één bij het appartement onder het dakterras. Er worden veel activiteiten voor de kinderen georganiseerd en er is een prachtig visrestaurant bij de ingang en een supermarkt voor de dagelijks boodschappen.

Het strand ligt op slechts 5 min loopafstand van het pand.

Er is voldoende parkeerplaats voor het appartement en er is ook een mogelijkheid om de auto in de gezamenlijke garage te parkeren.

Indeling van het appartement; twee ruime slaapkamers, woonkamer voorzien van geïntegreerde airconditioning voor alle kamers, keuken met wasmachine, koelkast incl. vriesvak, inbouwoven, keramisch kookplaat met afzuigkap, ruime badkamer, douche met glazen cabine voorzien van thermostatische douche kraan, toilet, bidet en wastafel.

Dakterras van maar liefst 35m2 voorzien van een barbeque en lounge set en een eettafel met zes stoelen.

Dit geweldige mooi goed onderhouden appartement wordt aangeboden incl. meubilair.

 

 

JE WIL GRAAG BIJKOMENDE INFO?
.laat je telefoon of vraag na