FRANKRIJK (Boulouris)

In 2017 bekroond tot EEN NA DE BESTE B&B IN FRANKRIJK.

.about this project

Prijs
Op aanvraag
Locatie
Boulouris, deel van St. Raphael

In 2017 bekroond tot EEN NA DE BESTE B&B IN FRANKRIJK.

Deze villa in californische stijl met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 360 m² ligt in een domein van 1600 m²  in  een rustige residentiele wijk van  St.Raphael Boulouris.

Op het eerste verdiep vindt men een zeer ruime living met groot terras en klein zeezicht , mooi ingerichte keuken met Lacanche vuur en mooie bergruimte , inkomhal die toegang geeft tot ontbijtruimte of ontspanningsruimte , wasplaats en bergruimte voor linnen enz.. vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en het verwarmd zwembad.

Twee kamers met ensuite badkamer waarvan één met toegang tot terras bevinden zich ook op het eerste verdiep!

Op het gelijkvloers  bevinden zich 4 slaapkamers met ensuite badkamer en prive terras

De villa wordt reeds 20 jaar succesvol en heel rendabel uitgebaat als b&b maar er is mogelijkheid om de kamers terug in verbinding met elkaar te stellen ! TV met aansluiting op TV-VLAANDEREN en wifi aanwezig.

De villa ligt op slechts 800 m van de pittoreske baaitjes en strand van Boulouris en op ongeveer 3 km van de mooie brede stranden van St. Raphael, met eveneens een lange wandeldijk en mooie jachthaven Santa Lucia.

Mondaine badsteden zoals Cannes, Antibes, Port Grimaud en St. Maxime liggen in een straal van 35 km. Monaco, “the home of the rich and famous” op 90 km.
Naar het flamboyante St. Tropez is er vanuit St. Raphael een dagelijkse boot-pendel met verschillende afvaarten (35 km)

JE WIL GRAAG BIJKOMENDE INFO?
.laat je telefoon of vraag na