Taverne loeist

Deze prachtige en zeer renderende horecazaak is gelegen tussen Geraardsbergen en Ninove, vlakbij het station van Zandbergen. Op 500 m afstand bevindt zich het jaagpad (Dender) dat druk gebruikt wordt door fietsers en wandelaars.

.about this project

PRIJS
360.000 EUR

Deze prachtige en zeer renderende horecazaak wordt verkocht door de eigenaars zelf met behulp van vastgoedcoach Globe Properties en is gelegen tussen Geraardsbergen en Ninove, vlakbij het station van Zandbergen. Op 500 m afstand bevindt zich het jaagpad (Dender) dat druk gebruikt wordt door fietsers en wandelaars. Er is een zeer ruime parking naast de zaak en bovendien is de taverne toegankelijk voor rolstoelpatiënten. Boven de taverne bevindt zich een instapklaar appartement met 3 slaapkamers, een ruime badkamer (met bad, douche), ingemaakte opbergkasten in de nachthal en een bureau. De taverne heeft de mogelijkheid om tot +/- 45 personen binnen te zetten maar buiten is er ook nog een ruim terras voorzien.

De taverne is helemaal onderkelderd waardoor er een zee van opslagruimte is (wijnkelder, bierkelder, berging, garage). De verwarming is op gas (nieuwe installatie). De volledige inboedel van de taverne (incl. volledig geïnstalleerde keuken, toog, stoelen, banken, tafels, borden, glazen, terrasmeubilair, enz) wordt dus samen met het appartement erboven aangeboden voor de prijs van 340 000 euro ! Heeft u andere plannen met dit pand (frituur, tea-room, restaurant, broodjeszaak, …) ? Dan zit u op een uitstekende locatie ! Eén ding is zeker : wie dit juweeltje koopt, doet een GOUDEN ZAAK !

Volgens de watertoetskaarten ligt het pand in effectief overstromingsgevoelig gebied maar in realiteit is dit niet het geval.

  • EPC score: 543 kWh/m²/jaar

20130211-0001308290-00000011-4

JE WIL GRAAG BIJKOMENDE INFO?
.laat je telefoon of vraag na