ZWITSERLAND (Haute-Nendaz)

Luxe appartementen in het hart van de “4 valleien” : Haute-Nendaz behoort tot de beste skiparadijzen in Europa. 7 Nieuwbouwappartementen beschikbaar.

.about this project

Prijs
Op aanvraag
Bouwjaar
2018

Gelegen in het hart van de “4 valleien”, biedt Haute-Nendaz u in de winter één van de beste skiparadijzen in Europa. Vanaf de lente kan u genieten van een ongezien natuurdecor, alsook meerdere mountainbikeparcours, tennisvelden en een zwembad voor de sportievelingen onder ons.

De residentie ligt in de onmiddellijke nabijheid van het Nendaz Resort en dichtbij alle faciliteiten. Deze 7 nieuwbouwappartementen zijn pure luxe en zijn verspreid over 3 verdiepingen. Tevens zijn er 8 indoor en 4 outdoor parkingplaatsen beschikbaar.

Alle appartementen hebben een adembenemend zicht op de Rhône vallei en op de Alpen dankzij grote glaspartijen en een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen hebben bovendien ook een tuin.
Er is een lift aanwezig, een afzonderlijke “kelder” per appartement, een gezamelijke “wasplaats” met wasmachine en droogkast. De verwarming is op gas en elk appartement is uitgerust met vloerverwarming en sommige appartementen hebben een houtkachel. Enkel kwaliteitsmaterialen zijn hier gebruikt en de appartementen zijn zeer energievriendelijk (driedubbel glas, zeer goede isolatie).
Alle info (aantal kamers, oppervlakte, enz) per appartement zijn beschikbaar bij Globe Properties. Een luxe tweede verblijf in het prachtige Zwitserland ? Aarzel niet om even contact op te nemen.

JE WIL GRAAG BIJKOMENDE INFO?
.laat je telefoon of vraag na