Aankoopcoach

Wie een huis verkoopt, doet meestal beroep op een vastgoedmakelaar. Maar wat als je zelf op zoek bent naar een woning ? Meestal kom je terecht in een onoverzichtelijk aanbod van woningen en is het frustrerend om aan de zoektocht te beginnen.

Gelukkig heeft Globe Properties daar de gepaste oplossing voor ! Wij zijn de “aankoopmakelaar” van de koper en begeleiden u door heel het aankoopproces. Daarom laten wij ons graag ook vastgoedcoach noemen.

Het perfecte droomhuis vinden is niet alleen een tijdrovend proces maar is ook heel dikwijls een emotionele aangelegenheid. Je bent tenslotte op zoek naar een nieuwe thuis en dat betekent dat je “net iets meer verlangt”  dan een paar muren om je heen en een dak boven je hoofd.
Het wordt de “thuis” waar je waarschijnlijk een groot deel van je leven door gaat brengen en dus is de keuze die je maakt héél belangrijk. Wij, als vastgoedcoach kunnen u helpen met deze uiterst belangrijke financiële beslissing.

Uw droomhuis op het platteland, een knus appartementje aan zee of een stekje in de stad, misschien zelfs een tweede verblijf in het buitenland ?
Wist u trouwens dat in heel wat andere landen het zeer gebruikelijk is dat kandidaat-kopers zich laten bijstaan door een vastgoedcoach ? Gelijk hebben ze ! De vastgoedcoach bekijkt de woning immers door een heel andere bril dan de verkoopmakelaar. 

Door onze kennis van de vastgoedmarkt en ons uitgebreid netwerk kunnen wij zelfs panden voor u vinden die zelfs nog niet op de markt aanwezig zijn.

Het perfecte droomhuis vinden is niet alleen een tijdrovend proces maar is ook heel dikwijls een emotionele aangelegenheid.

Marleen Kentane  /  Zaakvoerder Globeproperties

VOORDELEN VAN EEN COACH

Wij nemen kostbare tijd weg zodat u zich kunt focussen op de woningen die wij hebben gezocht voor U.
We vertrekken van een oriënterend gesprek en luisteren naar al uw wensen.(Type woning, indeling, interieur, budget,..) Wij stellen dus een volledig woonprofiel op.
Alle nodige documenten en attesten (EPC), elektrische keuring, bodemattest, verborgen kosten, worden door ons nagekeken alsook een eerste contact met een fincanciële instelling indien gewenst.
Wij maken een waardebepaling van de woningen waar u interesse in toont en gaan dit onderhandelen. Veel eigenaars overschatten vaak hun eigendom en zien niet altijd bepaalde gebreken.

AANKOOPTIPS

De zoektocht is begonnen!

Vindt u een huis met wow-factor, ga er dan een paar keer langs en neem een coach mee om eventuele gebreken te spotten.

Nieuwsbrief
Artikels