Verkoop

Waarschijnlijk bent u als eigenaar wel de best geplaatste persoon om uw eigen huis te verkopen. U bent trouwens de enige persoon die het huis door en door kent.

Maar hoe begint u eraan ? Honderd en één zaken komen op u af ! Hoe bepaalt u uw prijs ? Welke documenten zijn er tegenwoordig nodig ? Hoe en waar gaat u publiciteit maken ? enz.

Laat u daarom bijstaan door iemand die dagdagelijks in het vak zit.
Wij geven u tips en advies om uw huis zelf te verkopen en houden regelmatig contact met u om u bij te staan tijdens het hele verkoopproces.

Lukt het toch niet binnen afzienbare tijd of heeft u het toch wat onderschat, dan kunnen wij het nog steeds van u overnemen.

U bepaalt zelf welke touwtjes u in eigen handen wil houden en u bepaalt zelf waarvoor u onze hulp inroept.

Marleen Kentane  /  Zaakvoerster Globeproperties

ENKELE VERKOOPTIPS

Plan de bezichtigingen op een rustig tijdstip qua verkeer en geluid. Rust beïnvloedt een koopbeslissing positief.

Wat dacht je van de zon? Het warme licht van de zon maakt je woonkamer of tuin nóg mooier. Vertel je makelaar wanneer jouw huis op zijn best is.
Natuurlijk is je huis opgeruimd voor een bezichtiging. Vind je de verschillende accessoires gezellig, maar toch een beetje rommelig? Zet het eens bij elkaar in een groepje van drie. Dan vormt het meer een geheel.

Houd je toiletspullen en keukengerei zoveel mogelijk uit zicht, en vergeet ook niet om de prullenbakken leeg te maken. Zo oogt je huis lekker opgeruimd.
Plaats enkele potten met wat kleurrijke planten in je voortuin. Dat ziet er lekker vrolijk uit!

Maak je eigen tuin en die van je buren onkruidvrij. Jij woont toch ook graag naast buren die hun huis en tuin netjes verzorgen?

VERKOOPTIPS

3x durven met kleur

Een strakke witte muur is mooi, maar door te spelen met kleur kun je een groots effect creëren. In deze tipvideo laten de stylisten van vtwonen drie manieren zien om te durven met kleur.