Onze werkwijze

Bij verkoop
Na een gezamelijke rondleiding in uw huis, gaan we samen aan tafel zitten en bekijken we welke informatie u precies nodig heeft om de verkoop van uw eigen huis tot een goed einde te brengen.
U bepaalt zelf welke touwtjes u in eigen handen wil houden en u bepaalt zelf waarvoor u onze hulp inroept.
Alles wordt duidelijk toegelicht en wij geven u richtlijnen waar nodig.

Er wordt sowieso een waardebepaling gedaan zodat we zeker zijn dat de vraagprijs goed zit. Een woning die van in het begin correct geprijsd is, verkoopt ook veel sneller.
Beschikt u over de nodige attesten ? Op welke sites gaat u adverteren ? Hoe pakt u best een rondleiding aan wanneer kandidaat-kopers zich aanbieden ? Hoe onderhandelt u over de prijs ? Wat moet er gebeuren nadat u een bod ontvangt ? We bieden u op al deze zaken een pasklaar antwoord en bovendien blijven wij ter uwer beschikking voor vragen achteraf.

Heeft u het toch allemaal wat onderschat of doet u toch liever niet zelf de bezoeken van kandidaat-kopers, dan nemen wij het graag van u over.
Contacteer ons voor onze zeer voordelige tarieven !!! U zal versteld staan hoeveel u uitspaart door een vastgoedcoach onder de arm te nemen.
Bij aankoop
We vertrekken steeds van een eerste oriënterend gesprek en luisteren aandachtig naar al uw wensen. Wij polsen naar welk type van woning u op zoek bent, in welke regio, welke indeling van de woning u zoekt, in de nabijheid van openbaar vervoer/scholen/winkels, wat uw budget is, enz. Wij stellen dus een volledig woonprofiel op.

Nadien gaan we effectief aan de slag. Wij speuren de ganse vastgoedmarkt af op zoek naar woningen die in aanmerking kunnen komen. Vervolgens bezoeken we eerst alleen deze panden zodat u geen tijd verliest door nutteloze bezoeken. We analyseren deze panden en wanneer wij er 100 % van overtuigd zijn dat bepaalde woningen beantwoorden aan uw eisen, maken we een afspraak met u om samen de geselecteerde woningen te gaan bezoeken.
Ondertussen hebben wij reeds een waardebepaling gedaan zodat u zeker bent dat u een correcte prijs zal betalen. Veel eigenaars overschatten vaak hun eigendom en zien niet altijd bepaalde gebreken.

Alle nodige documenten en attesten zoals EPC, elektrische keuring, bodemattest, stedebouwkundige inlichtingen enz worden door ons nagekeken.
Indien er renovatiewerken moeten gebeuren, contacteren wij de nodige aannemers of architecten en vragen offertes aan zodat u perfect weet wat het totale plaatje zal kosten.

Één van de belangrijkste onderdelen van onze taak is natuurlijk de prijsonderhandeling. Wij onderhandelen voor u over de prijs. Zo kan u misschien ook een pand aankopen dat oorspronkelijk niet in uw budget lag ! Mocht de woning toch correct geprijsd zijn, dan zeggen wij u dit ook. Een correct geprijsde woning staat immers niet lang te koop en het komt er dus op aan om de juiste beslissing te nemen.
Indien nodig, brengen wij u ook in contact met financiële instellingen voor hypothecaire kredieten.
Kortom, wij begeleiden u bij elke stap van de transactie tot en met de definitieve ondertekening van de aankoop en het verlijden van de akte bij de notaris.

Contacteer ons voor onze zeer voordelige tarieven !!!